Yleiskatsaus palveluista

Päivittäin monet asiakkaat etsivät sopivaa catering omiin juhliin.Olipa se palvelun tarve aamiaiselle, grillijuhlaan, illalliselle tai häihin – nyt meillä on ratkaisu siihen.

Varmista kalenterista vapaa palvelu ja saatavuus.Tutustu menuvaihtoehtoihin tai lähetä pyyntö tehdä tapahtuma oman toivemenun mukaan. Parin klikkauksen päästä lähtee tarjouspyyntö, ja jokainen ammattilaiskokki, tarjoilija ja kuvaaja on hetken päästä teihin yhteydessä ja valmis tuottamaan teille ikimuistoisen juhlan.

Kokki kotiin kokit ovat ammattilaisia, ammattikokkikoulu-tutkimuksen suorittaneita kokkeja. Pitkän ammattiuran tehneet kokit pukeutuvat aina siisteihin kokkivaatteisiin ja ovat aina valmiit tuomaan tuoreista raaka-aineista valmistetut annokset teidän pöytään. Toki mukana on aina eviran hygieniapassi ja positiivinen asenne. Kokeilla on omat keittiötilat, tai yhteistyökumppanin tilat, missä he tekevät esivalmistuksen juhlaa varten. 

Peruutusehdot ovat myös yksinkertaiset. Asiakas peruu lähettämällä sähköpostin: info@kokkikotiin.fi osoitteeseen. Peruutus vähintään 7 päivää ennen juhlaa kuluitta. Sen jälkeen saapuvista peruutuksista (6-3 päivää) veloitamme 50%, ja sen jälkeen peruutuskulu on 75% tarjouksesta.

Mitä tehdään kun tilattu palvelu äkillisesti sairastuu ja joutuu perumaan keikan. Kokkikotiin palvelun kokit, tarjoilijat voivat perua keikan 10 päivää ennen sovittua päivää. Tietenkin heti yritämme löytää teille sopivan vapaan palvelun sovitulle päivälle. Muista olla suoraan yhteydessä info@kokkikotiin.fi palveluun niin yritämme löytää teille juhlan tekijän.

Pystyykö kokin, tarjoilijan tilata samana päivänä kun juhla on tarkoitus järjestää? Jos palvelu on kalenteriin merkattu, tarkoittaa se että tekijä on vapaa ja hän pääsee tuottamaan toivomanne palvelun. Jokainen kokki, tarjoilija on kuitenkin suoraan teihin yhteydessä ja konfirmoi pääseekö hän tekemään teidän juhlan. Muista että aina voi myös lähettää sähköpostia: info@kokkikotiin.fi, niin asiat voivat ratketa nopeammin.

Maksu
Jokaisella kokilla on erilaiset menut ja hinnat. Toki teidän on mahdollista laittaa kokille teidän toivebudjetti ruokailun suhteen. Lasku yleensä tehdään juhlan jälkeen ja laskussa on eroteltu raaka-aineiden osto ja työnosuus. Työnosuus on kotitalousvähennys kelpoinen. Laskun lähettää teille joko valitsemanne kokki tai Kokkikotiin Oy. Laskussa on 7 päivän maksuehto.

Jokaisella tarjoilijalla on oma tuntihinta, tutustukaa vaihtoehtoihin ja varatkaa juuri teille sopiva ammattilainen teidän juhlaan.

Asiakastyytyväisyys on meille todella tärkeää. Jokaisen keikan jälkeen lähetämme teille asiakastyytyväisyys kyselyn. Teidän kyselyn perusteella, jokainen kokki, tarjoilija voi saada paremmin näkyvyyttä kokkikotiin.fi sivulla.

Haluatko että sinusta tulee seuraava kokki, tarjoilija KokkiKotiin-sivulle? Jos sinulla on oma toiminimi tai yritys, ja haluat mukaan tuomaan ihmisille iloa ja tuottamaan laadukasta ruokaa ja palvelua koteihin; ota yhteyttä info@kokkikotiin.fi.