
Miro
Olen lähiruoan kannattaja joka ei kuitenkaan häpeile käydä aina välillä grillillä syömässä. Hyvän ruoan tuottaminen on elämäntapa, harrastus ja kaikkea siltä väliltä. Olen viettänyt 10 viime vuottani Helsingin huippuravintoloissa. Tällä hetkellä arki pyörii ruoan ympärillä laajalla skaalalla. Päivisin olen kokki joka taitaa aamupala-, kokous-, lounas- sekä illallistarjoilut. Sen lisäksi luonnistuvat pasta- ja pizzakurssit lapsille sekä lapsenmielisille ja moninaiset tarjoilut kokoustilaisuuksiin. Romanttinen illallinen. Kokki kotiin palvelu. Polttari tarjoilut. Yksityisbileet. Illallinen Äidille. Pasta- tai pizzakoulut lasten synttäreille. Kaikki luonnistuu. Monipuolisesta kokemuksestani johtuen tarjontani on helposti räätälöitävissä erilaisiin tilaisuuksiin sopivaksi.

Aleksi
Olen Aleksi 30-vuotias kokki Espoosta. Intohimojani ovat tuore leipä, hyvä pihvi ja kastikkeet. Minulla on kokemusta monista ravintoloista niin kokkina kuin tarjoilijanakin. Laadukkaiden raaka-aineiden käyttäminen on minulle tärkeää ja pidän uusien makujen kokeilemisesta.

Ladislav
Olen Ladislav Uncovsky. Olen 41-vuotias tšekkiläinen, ja valmistuin restonomiksi vuonna 1998.
Sen jälkeen olen työskennellyt gastronomian parissa ravintoloissa, hotelleissa ja erilaisissa tapahtumissa. Työskentelin ensimmäiset neljä vuotta Lontoossa ja viimeiset 10 vuotta Suomessa. Olen saanut mahdollisuuden työskennellä monissa eri ravintoloissa ja hotelleissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, kuten Hilton, Radisson Blu Royal, Holiday Inn, Crown Plaza, Clarion ja Sogno. Olen myös työskennellyt pitopalveluissa muun muassa Iron Maidenin and Ozzy Osbournin konserteissa, jääkiekon maailmanmestaruus kilpailuissa ja suomen jääkiekkomaajoukkueelle.
Hyvän ruuan valmistaminen ei ole vain työni, se on harrastukseni ja intohimoni. Se on tapani yhdistää ihmisiä saman pöydän ympärillä.

Sami
Moikka, olen Sami 28v.
Olen koulutukseltani ravintolakokki ja personal trainer. Olen tehnyt noin 12 vuotta ravintola-alalla töitä, pääsääntöisesti keittiön puolella, mutta sali puolen hommat ovat myös tuttuja. Olen työskennellyt muun muassa Rossossa, Radisson blu hotel Espoossa, ravintola Brondassa ja viimeisimpänä Marski by Scandic hotellissa. Viimeiset 6 vuotta tein vuoropäälikön töitä. Olen myös tehnyt lukuisia keikkoja eri ravintoloihin ympäri pääkaupunkiseutua.
Olen luotettava, positiivinen ja porilaisen huumorilla varustettu kaveri. Minun kanssa saatte varmasti mahtavan kokemuksen. Voitte luottaa ammattitaitooni ja siihen että kaikki sujuu hyvin. Minulle tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys, ruuan laatu ja vaivattomuus.