Miro Banik

Miro

Olen lähiruoan kannattaja joka ei kuitenkaan häpeile käydä aina välillä grillillä syömässä. Hyvän ruoan tuottaminen on elämäntapa, harrastus ja kaikkea siltä väliltä. Olen viettänyt 10 viime vuottani Helsingin huippuravintoloissa. Tällä hetkellä arki pyörii ruoan ympärillä laajalla skaalalla. Päivisin olen kokki joka taitaa aamupala-, kokous-, lounas- sekä illallistarjoilut. Sen lisäksi luonnistuvat pasta- ja pizzakurssit lapsille sekä lapsenmielisille ja moninaiset tarjoilut kokoustilaisuuksiin. Romanttinen illallinen. Kokki kotiin palvelu. Polttari tarjoilut. Yksityisbileet. Illallinen Äidille. Pasta- tai pizzakoulut lasten synttäreille. Kaikki luonnistuu. Monipuolisesta kokemuksestani johtuen tarjontani on helposti räätälöitävissä erilaisiin tilaisuuksiin sopivaksi.

Ladislav Uncovsky

Ladislav

Olen Ladislav Uncovsky. Olen 41-vuotias tšekkiläinen, ja valmistuin restonomiksi vuonna 1998.

Sen jälkeen olen työskennellyt gastronomian parissa ravintoloissa, hotelleissa ja erilaisissa tapahtumissa. Työskentelin ensimmäiset neljä vuotta Lontoossa ja viimeiset 10 vuotta Suomessa. Olen saanut mahdollisuuden työskennellä monissa eri ravintoloissa ja hotelleissa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, kuten Hilton, Radisson Blu Royal, Holiday Inn, Crown Plaza, Clarion ja Sogno. Olen myös työskennellyt pitopalveluissa muun muassa Iron Maidenin and Ozzy Osbournin konserteissa, jääkiekon maailmanmestaruus kilpailuissa ja suomen jääkiekkomaajoukkueelle.

Hyvän ruuan valmistaminen ei ole vain työni, se on harrastukseni ja intohimoni. Se on tapani yhdistää ihmisiä saman pöydän ympärillä.